Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Frist discovery& Lauren these too sell together,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

FUEL by First Act Acoustic Guitar With Case And 2 Picks,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Dollcake She has my heart dress

NWT Women blouse Sz L Casual Long Sleeve Tea color Graphics Print,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Vintage Plaid Shirt by Tucci Orange & Blue Button Down Size 11/12,

WCW tnt big poppa pump scott steiner,

Rebecca Minkoff Snakeskin Shoulder Bags,Love and Grow Tea Time Dress, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Cast Iron door handle hardware lion head, %
Sabo one piece limited editio figure,
Distressed flannel shirt,
jarig bestaan in 2017
Star Wars Jakks Pacific 31" Republic Clone Utapau Trooper Big Figs, CD Cardigan and designer dress set ( white & gold) size 4T,
per jaar samen eten