Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

(Sz 10c) Air Jordan 1 Retro High SE OG TD Toddler Bubblegum Pink,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Trick R Treat Horror Movie Sam Window Cling,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Shelflove Stalking Jack the Ripper board game

Warrior Cats Series Sealed,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Patricia Nash avellino satchel crossbody bag,

The Limited Beige Button Down Blouse size 6,

(3) Assorted Easter Toy Bundle -SOLD- A. Albertson,Kay electric guitar (vintage), Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
House of Sky and Breath: Exclusive Edition - Extra Chapter, %
Kidrobot Shaun of the Dead Munny *artist,
Decorative Skull Face Mask,
jarig bestaan in 2017
NWOT Coach Avery Purple Hobo Leather Bucket Handbag Drawstring Shoulder Bag Purs, Fairyloot Blood and Honey Collectors Box,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Kappa 78 Funko Pop in Protector,