Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Hidden NY X Needles socks,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Mini Usahana Lamp Handmade bundle,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Victoria's Secret Thongs Medium NWT

JCrew Maxi navy and white gingham dress,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

6” H Accent Lamp Hand painted Frosted Glass Cherub Flower,

RARE Vintage MCM Bubble Lights Christmas Decor,

Stance Friends TV Show The One With the Diner Crew Socks Ice Cream Large,Luxe by Carmen Marc Valvo, Snake Reptile Print Midi Dress Knit, Size S, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Tall Vintage Solid Brass Table Lamp Beautifully Detailed Base with Shade 37”, %
Draper James chambray dress,
NWOT Victoria’s Secret Retro Panty,
jarig bestaan in 2017
Vintage Erika Floral Print Hawaiian Print Midi Maxi Dress with Button Front, Jean Paul Gaultier Classique Summer 3.3 oz EDP for Woman,
per jaar samen eten