Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Matilda Jane Green Choose Your Own Path Reunion Wrap Dress Size Small,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Boys Under Armour Sneakers 6,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Milk Glass Vintage 8” open ×6 tall Milk Glass Hobnail Lamp Shade GWTW Heavy Stu

Vintage glass globes x 5,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Supreme X Hanes Black Crew Socks 4 pairs,

SOPHIE HULME Authentic Nano Mini Milner Leather Crossbody Bag Cream Ecru 5,

Vintage Winnie the Pooh Ceiling Light Cover/Fixture,Antique Victor Brass Kerosene Oil Lamp Wall Mount No Bracket No Reflector, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Vintage May Department Stores Christmas Bubble Light Set Bundle Of 2, %
Dress by Hailey Logsn 9/10 Red Valentine,
Chicago Bulls lamp,
jarig bestaan in 2017
Baby UGG boots, boy shoes size 4,
per jaar samen eten