Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

VTG MENS HARLEY-DAVIDSON HARNESS MOTORCYCLE BLACK BOOTS SIZE 10,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

NWT Pioneer Woman Flea Market Spice and Tea Box,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Mooncat Nail Lacquer

Sperry Top Sider Men's Watertown Duck Boot Black Size 8 STS19712-Leather-NEW,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Modelones Gel Polish Bundle,

Color Street Bundle 10 sets,

Yayoge poly nail gel set with little lamp,Dryshod Sod Buster Ankle Boot Mens Size 15 - New - SDB-MA-MS, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Holo Taco in Existential Crisis Limited Edition, %
Young Nails Acrylic Bundle,
Sorel Mens Brown Madson NM2347-255 Lace,
jarig bestaan in 2017
Barneys New York Men's Black Pinstripe Suit, Color Street nails Let It grow,
per jaar samen eten