Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Kate Spade New York Black Pebbled Leather Satchel Crossbody,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

GARNET PACKAGE-37 GARNETS 10 CT. AA QUAL,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

COACH PEYTON LEATHER CORA DOMED SATCHEL F25671

Raw Natural Chakra Gemstone Set 8pcs,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Essentials sweat pants,

Ocean jasper tower..ref1,

Nuetral colored crystal set,green apophyllite specimen, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
TROTTERS Liz Slip On Women's Shoes In Pewter 8.5 W, %
Pure Aura ( 1 ) Selenite Crystal Large Selenite Tower 8'' /Skyscraper - Reiki,
Frye Alicia Ballet Flats 6.5,
jarig bestaan in 2017
Adidas ClimaCool Men’s Sweat Pants Size Medium purple black 35 Pockets vgc, Vintage NIKE ACG Brown Leather Lace Up 90s Outdoor Hiking Boots 6,
per jaar samen eten