Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Ukraine Flag Wreath,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

160 Key- Key Cabinet,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Milwaukee Tool 48-22-8315 Packout Tote 15"

Steve Madden Embossed Bjeanne Crossbody Purse & Wristlet,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Lol surprise "Crystal Queen Family",

Zip top transport crossbody,

Coach tote bag Metro Horse Carriage. Saffiano leather,Coach Beige Pebbled Leather Satchel Tote Bag, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
PS Vita with 32 GB Memory Card, %
Bratz yasmin & petz with usb new doll,
Becca Ultimate Coverage Foundation,
jarig bestaan in 2017
LEGO star wars : sky walker saga, Monster High Sweet 1600 Frankie Stein,
per jaar samen eten