Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

BTS rare pop funko set (DNA version),
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

NYCC exclusive Mandalorian Funko Pop,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

NWT Adidas Skateboarding Black Hoodie Pullover Originals Logo Men's Large

NWT BCBG 8 black white lace women dress size 2,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

TWiT This Week in Tech Original Logo Hoodie 2005 ~ Black ~ Size Men's XL Jerzees,

Bornsum Doll with stand and baby,

Patagonia Black sweatshirt,RARE Mojang Jinx Minecraft Black Ender Dragon Large Plush Stuffed Animal 24", Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Lilly Pulitzer Addison Dress, %
Shader Porcelian Cabbage Patch Doll in Great Condition,
Champion Authentic Athleticwear Zip Hoodie Embroidered Logo Large,
jarig bestaan in 2017
1992 Disney Fun Barbie Disney Magic For Barbie No.10247, Charlie Brownson Bobblehead rare ceramic version first edition,
per jaar samen eten
Alles over ASS

NWT XPC hooded vest. Black, Size L. 2 kangaroo pockets in front.,