Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Retro Air Jordan 13,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Topshop Croc-Embossed Booties,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Dooney & Bourke Figment Disney Epcot 2017 LE Food and Wine Bag

UGG telfar,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

our generation,

'Chicago bears' Air Zoom Pegasus 37,

Marc Fisher LTD Alvaly Leopard Calf Hair Booties Size 6,Nike NIKE AIR VAPORMAX FLYKNIT WHITE CHR, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Salvatore Ferragmo shoulder purse, %
Coach NWT Camera bag in quilted leather,
NWT Frye Melissa Cognac Brown Leather Shoulder Tote Bag Retail 8,
jarig bestaan in 2017
Autbentic burberry bag, Retro 10 lady liberty,
per jaar samen eten