Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Wii U Deluxe 32gb LOADED,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

NEW POL distressed crop ankle straight leg black denim jeans womens size medium,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Coach BRAND NEW W/TAGS Gold/Washed Mauve/Cranberry Kacey Satchel

LOFT High Waist Straight Crop Jeans 12 PETITE size 31 NWT,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Nintendo 64 games,

Coach Borough Bag & Matching Wallet,

Playstation 4 1tb. MAKE AN OFFER,Reserved for TheElderCarts, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
LbJ/luca reserved for bbridges, %
Zelda Tri Force Heroes 3DS,
Wave Race 64 for Nintendo 64,
jarig bestaan in 2017
MANGO Cropped Straight Jeans, Levi's High Loose Black Jeans NWT,
per jaar samen eten