Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

PING Eye golf,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Homer laughlin,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

lily pulitzer toddler girl dress

Mizuno MX-23 9 Iron,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Vintage 125 Texas ware confetti bowl cream color,

Vintage Luminart Glass Playing Card Party Bowl,

Nike Team USA Rio 2016 Olympics Track & Field Team Issued Top Medium,GEORGES BRIARD Silver Damask Footed Bowl ~ Mid Century, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Lenox Butterfly Meadow Dessert Bowls, %
NWT Reformation Amy Button Fly High Rise Jean Shorts,
See by Chloè • Silk Floral Mini Skirt,
jarig bestaan in 2017
Vintage Hazel Atlas Green Ivy 7" Mixing Bowl from the 1940's., Plan toys gears,
per jaar samen eten
Alles over ASS

LEliza J Palm Print Crepe de Chine Dress,