Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

2 Gamecube Controllers - Silver & White (NEW) - Nintendo,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Robert w. Wood signed oil painting,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Disney Alice In Wonderland 70th Anniversary Hallmark Keepsake ornament 2021 NIB

Talking Singing Christmas Wreath Motion Activated Eyes And Mouth 1997 W/ Box,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Harvey Faircloth Striped cut out puff sleeve top,

Johanna Parker snowman teapot,

Vintage House Of Lloyd Christmas Granny Flo Bunny Figurine Carrot Book FREE SHIP,Vanishing cabinet Ornament, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
RARE Le Palais Retro Gingham Suspender Shorts, %
Free People Enter The Loveland Tassel Plunging Long Sleeves Embroidered Top,
Penny Wonder Woman Funko Pop Big Bang Theory SDCC Exclusive Official Sticker,
jarig bestaan in 2017
Demon Slayer Inosuke Hashibira Flocked Chase funko, EUC Michael Kors Purple and Mustard Paisley Scoop Top Size Petite Medium,
per jaar samen eten