Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Disney Spirit Jersey 65th Anniversary Limited Edition Size Small,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Dolce Gabbana corset top. C.U.C size 44,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

ByEgreis Puffer Jacket

Star Wars Jango Fett Open Seasons 1 and 2 Dark Horse Comics Mandalorian Comics,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

chouyatou Women's Winter Over Knee Removable Hooded Maxi Long Puffer Down Coat,

Brandy melville brown Rosa sweatpants PURPLE = 2 for + ship,

Southwestern Belt Native Leather Wood Cord Carved Bone 65” Tribal Western Wear,NWT NEW WITH TAG FOSSIL CRAZY THING METALLIC WOMEN'S SIZE 38 BELT, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
M Brand Made in Italy Tunic size Small, %
Leopard Puffer Jacket,
New Medium Nautica puffer jacket NWT,
jarig bestaan in 2017
New Lands End Size Small Women’s Allied HYPER DRY Down Rich Red Vest NWT, ANTHROPOLOGY DREW WOMEN'S LINEN TULIP SPLIT LEG STRIPED HAREM PANTS SZ M,
per jaar samen eten