Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Womens Hollister Winter Jacket,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Kenneth Cole Beige Faux Leather Moto Jacket Size M,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

PGD Raincoat Jacket

OGIO Jacket,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Alo Yoga Tops | Color desert sand Prime Cropped Zip Hoodie Size: Small,

Gap Jacket,

Set of 10 brass two and a half inch space drawer pulls,Threads 4 Thought Stitch Fix Sybin Athleisure Knit Zip Up Jewel Tone Purple Si, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
pringle of scotland cashmere sweaters, %
LOL Class Prez/Teachers Pet/Lil Teachers Pet,
Tom Ford Mink Mirage quad,
jarig bestaan in 2017
Melt Maryjane Eyeshadow Palette, Banana Republic Cashmere Silk V-Neck Sweater Charcoal Gray Stripe S,
per jaar samen eten