Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Britannia the Bear,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Disney princess barbie doll,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Fortnite Trading Card #252 Black Knight

Kids Doc Martin Leather Boots Size 2,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Black Faux Fur Lined Puffer Vest Size XL,

Nike Little Posite Olympics (GS),

Group of 3 vintage Ken dolls,LL Bean TEK 2.5 258265 Brown Leather Hiking Boots Men's Size 10 W 200g Primaloft, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Simply Southern Fleece Full Zip Sweater Vest Size Small, %
VINTAGE Arizona Jean Company Women's Size Medium Purple Suede Leather Vest,
Pokemon Japanese complete PSA 10 set,
jarig bestaan in 2017
Kids Adidas, TRANSFORMERS Lot Battle on Cybertron Zoteki,
per jaar samen eten