Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

bundle set for bdfcollectibles,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Mi Box 4K Ultra HD Set-Top Box,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

SAVED FOR VINCENT!!!

Vintage Ciissette Doll by Madame Alexander,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Glow in the Dark Nightmare Before Christmas Throw Blanket,

Pokemon Cards Japanese Neo,

Funko Pop Baby Metal Lot,BTS Speak yourself the final pc (dm me), Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Alolan Muk GX Shiny Star CGC 8, %
600 Older Pokemon cards lot,
Kabane Kusaka with pre order bonus Medicos,
jarig bestaan in 2017
Holo Rocket's Moltres, Nightmare before Christmas snuggie,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Victoria's Secret Throw comfy fur,