Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Thinkpad X220 Bundle,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Brahmin NWT Ady Instinct,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Stylestalker Romper decent offers welcome

Levi's Mid Rise Skinny - 2 pair,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Cherokee Infinity Scrub Pants ‼️TALL‼️,

Show Me Your Mumu• Laney Shorts Palm,

Sanrio melody pom pom purin mini key purse,ag adriano goldschmied angel bootcut jeans, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Madewell High-Rise Skinny Jeans Size 33T, %
Navy floral printed romper, ruffed waist,
BORN Womens 8.5 Palmera Brown Leather Handcrafted Lace Up Oxford Shoes W61035,
jarig bestaan in 2017
Wacom Grip Pen for Intuos and Cintiq, Diesel Black Gold Jeans,
per jaar samen eten