Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Dolce vita purse,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Air Jordan 1 Mid (PS) 10C (640735 660) Gym Red/Black-White,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

LILLY PULITZER 5” Callahan Cotton Shorts

Acer 315 15.6" Celeron Touch Screen,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

bundle of 3 for MARCI ESPARANZA,

NWT C7654 COACH Corner Zip Wristlet In Signature Canvas With Heart Petal Print,

TOD’S Loafers Shoes SZ 6 Suede Army Green,Sarah Wallet Monogram Canvas (Brown), Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Coach Fushia Pink Zip Around Wallet Wristlet, %
Gearwrench,
Coach Pebble Leather Loafers,
jarig bestaan in 2017
Michael Kors Signature Jet Set Large Travel Continental Flame Red Brown, MacBook Pro 2012 retina 15.4",
per jaar samen eten