Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

2 for Curvy Body Tummy Control Butt Lifter Pa,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

MAJORELLE Revolve BLUSH LONG SLEEVE RIBBED HENLEY BODYSUIT TOP Sz S.,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

L*Space Coastal Cooler Bag, NWTB

Anthropologie, HD In Paris - Blue Silk Ruffle Tee Blouse - Small,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Fitted formal dress,

YETI Hopper M20 Backpack Cooler Bimini pink,

marmot couloir dryloft mummybagp,Tolani Silk Brown Indo-Asian Blouse XS, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Thermarest Dreamtime Sleeping Pad, %
Igloo Triple Play 2 Gal. Drink Dispenser Cooler - Retro Vintage 90's Blue/Purple,
Titos Sweater Beer Koozies,
jarig bestaan in 2017
NEW Torrid IVORY LACE CAPELET WEDDING DRESS size 18, Wide Shoulder Strap Messenger Bags for Lady Crossbody Bag Ladies Shoulder Bag,
per jaar samen eten