Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Hill House The Ellie Nap Dress Navy Poplin Midi Boho,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Zyia | Workflow pants,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Johnsonville Sizzling Sausage Grill

Lululemon Dance Studio pant,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Black & Decker Convention Oven,

TULAROSA Sid Wrap Maxi Dress - Eggshell,

Gymshark Box Utility Joggers Black, #1522,Lululemon Groove Pant Coal/Surge Wee Stripe Cropped, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Athleta Black Attitude Pant Size 14, %
Reborn Head Only: Maddox/Maggie from Bountiful Baby (painted),
EUC Athleta Bettona Classic Heathered Grey Pants,
jarig bestaan in 2017
Athleta Heather Gray Metro Downtown Ankle Jogger Pant Size MT, Rae Dunn Air Popcorn Popper,
per jaar samen eten