Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Pioneer Woman Red frontier collection,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Cangshan Cutlery 2pc Knife Set,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Farberware 22-Piece Never Needs Sharpening Triple Rivet High-Carbon Knife Set

Dooney & Bourke Tan Crossbody Bag,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Pierre Santini 5 Piece Kitchen Knife Set, Meat Cleaver, Serrated, 11- 15.5",,

Nike Air Max 1 SP x Concepts " Heavy " Mens Size 7 - DN1803-900 - 2022,

Men's Size 11.5 Air Max Trailwind IV S University Red White Shoes AT3854-100,Bundle Nike Baby Boy outfit 24 months, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Bundle Kate quinn, %
Kate Spade Sienna Calf Mechelle Booties Boots Size 6.5 Leather Cognac Camel,
Vintage Beltrami Womens Black Snakeskin Leather Almond Toe Riding Boots Size 38,
jarig bestaan in 2017
Rag and Bone Kinsey Boot in Tan/Caramel Leather Womens 6.5, Nike Air Jordan 3 Retro SE Patchwork Camo Size Men’s Size 8.5 DO1830-200 NIB,
per jaar samen eten