Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Victoria's Secret NWT Size XL Classic Red Tartan Plaid Soft Flannel Pajama Set,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Levi's Custom High Rise Raw Hem Cut Off Jean Short,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Georgia Boot Amplitude Composite Toe Waterproof Work Boot GB00216 Size 13M NEW!

Coach x Peanuts Crossbody,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Vince Carter Signed Raptors Basketball Jersey COA,

Freebird By Steven Men's Oscar Gray & Tan Casual Boots Size 10D 31822-2S6,

KEEN Anchorage Boot III Men's Waterproof Snow Boots Black/Raven Size 14,80's Vintage Susan Burrows Monochrome Royal Purple Skirt Suit, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Hollister Sweatpants, %
10 Stationary items,
Danner Pronghorn 8" Realtree Xtra 400G Mens Boots Size 9 EE,
jarig bestaan in 2017
J. Crew | Stewart Red Black Plaid 2 Pc Pajama Set Women's Medium M Lightweight, Ariat Men's Heritage R Toe Western Boot Sz 10.5,
per jaar samen eten