Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

1971 Sports Illustrated Pro Football Game (1970 Teams) Almost Complete,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

DECEMBER DIAMONDS CONSTRUCTION Cub Bear POKE BEAR COLLECTIBLE,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Sony Sports Walkman Cassette Player FM/AM, Mega Bass, Digital Tuning - WM-FS420

Vintage Aston Drake Precious Moments Doll,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

[RESERVED] Goblin Slayer Pop Up Parade Good Smile Company Figure,

SonyClock CD Player Radio,

Soft Surroundings Ultimate Denim Pull On Jeans,Secret bitler Strategic Board Game **factory sealed **, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Female Titan Funko Pop, %
NWT Seven7 Jeans 20W,
Brand New Jabra Elite 3 Factory Sealed Wireless Earbuds,
jarig bestaan in 2017
Sony Super Sensitive Hi-Tech Pocket Transistor Radio TR-817, Vintage Stewart Warner Tube Radio 9162 Art Deco Dial Beam Light Up MCM Rare,
per jaar samen eten