Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Retro Jordan Jacket,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Vince Camuto Women's Boots Size 5.5,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Pretty Garnet 925 Sterling Silver Necklace Pendant NWT

Pokemon Arceus nintendo switch controllers,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

dc shoes snow boots,

RARE Juicy Couture Ankle Wedge Boots,

1961 un centesimo in a sterling silver bezel,Native American sterling silver blue turquoise charm Pendant, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
2 N64 Controllers - Grey & Gold (NEW) - Nintendo64, %
Vintage 90s Reebok 49ers quarter zip pullover,
Charles Jourdan Red Suede Rain Booties,
jarig bestaan in 2017
Vintage Vaseline uranium glass dried flower jewelry pendant, Vintage Atlanta Olympics 1996 Insulated Bomber Jacket "USA" Embroidered Size L,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Pittsburgh Steelers vintage winter zip up jacket,