Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Lululemon Syntech Pant,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Lululemon Navy Blue Joggers,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

RARE U.S. ARMY OPERATION INHERENT RESOLVE ARCTIC WOLVES BLACK SHIRT LARGE

Lululemon Enlite Front-Zip Bra,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Ty Plush Lot of 32 - Beanie Boos & More (Some With Tags) Beanie Boo Lot,

Vintage champion pants SKU238,

Nike Men's Pro Tights Size 3XL in White (BV5641-100) A2,1975 Minolta XE-7 MC Rokkor PF Lens 1:1.4 F-58mm Camera, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Nike clippers authentic warm up pants size small, %
Halloween Squishmallow Bundle,
mens lululemon joggers,
jarig bestaan in 2017
Nike Golf Fit Dry Green Plaid Golf Pants, Nike LA Lakers Spotlight WarmUp Pants L,
per jaar samen eten