Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Levi Vtg Jean shorts size 30,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Dr.Martens Serena Reoublic WP Fur Line 8 eye Boot Men's 5 Women's 6,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Sexy Long silky straight dark root lace part wig

womens El Presidenté boots,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Authentic Frye Melissa Festival boots 6.5,

lily pulitzer shorts women size 8,

Mens Toupee M110 Super Fine Welded Lace mens hairpiece,Steve Madden Women's Sagan Boots Size 8 M Black Suede Knee High Slouchy, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
BRIGHTON Bracelet: Faux pearl bracelet silver plated enrgaved beads and stations, %
Steve madden INTYCE COGNAC LEATHER boots women's size 6.5,
Donald J Pliner boots sz 8.5,
jarig bestaan in 2017
Cole Haan Coralie Waterproof Wedge Bootie, Bundle for Montserrat,
per jaar samen eten