Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Japan exclusive Marvel Iron Man Mark 85 Loungefly,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Star Trek The Next Generation for Nintendo NES,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Vintage LL Bean Chamois Cloth Shirts Peach And Navy. size Tall 16 And 16-1/2

illenium,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

76ers Allen Iverson Alternate Blue Champion Jersey Size Medium,

Saint Laurent T-Shirt women size L.,

Eddie Bauer Button Down Blouse Womens Size L NWT Packable Camp Shirt Plaid Multi,Vintage 1990's Phoenix Coyotes Mens Kachina Pro Starter NHL Hockey Jersey Sz XXL, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Vintage Rawlings Baseball Jersey 80s Size 46 Made In USA MLB Boston Red Sox sewn, %
Motörhead 2011 Licensed "Gimme Some" Band T-shirt Black Women's Size Small,
Pistola Women's Blue Chambray Button Down Short Sleeve Blouse Top Shirt XS,
jarig bestaan in 2017
Rare Manchester United Nike Total 90 DriFit Jersey, Bold Hanes Perfect T XL Yellow Relaxed Fit Giraffe Pattern Print Womens T-Shirt,
per jaar samen eten