Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Koi scrub set,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Neon Pink Figs scrub top,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Roland Tr8S

Paiste Cymbol,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Joan Vass New York Faux Fur Women’s Open Front Cardigan Shacket size Large,

Custom Losting for Pippy83,

Unique 93 Brand Jiu Jitsu BJJ Lounge Pants Size F1,75lbs Venum punching bag w/ 1 set of Everlast gloves, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Sabian B8 16" / 41 cm Medium Crash Cymbal - USED, %
Aritzia Carmen Cropped Cardigan S,
Nwt Vintage Addiction Natural jute shoulder bag tote,
jarig bestaan in 2017
FIG Clothing Livingston Basic Scrub Pants Limited, Beauty and the Beast Stained Glass Canvas Leather Tote,
per jaar samen eten
Alles over ASS

A SET of Signed Boxing Gloves,