Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

ADC sound shaper equalizer analyzer,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

VINTAGE EXTREMELY RARE 1889 GOLDEN DAYS OF 49 BY KIRK MUNROE EXCELLENT CONDITION,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

AFI vinyl

Dooney and Burke purse,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Fossil Snake print Fiona crossbody NWT,

Buscemi En Noir Gator Print White High Top Shoes - Mens 12,

Panini Anthony Edwards rookie,1991 Disney Impel Mickey Minnie Pluto PSA Graded Cards Set, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Indonesian hAnd made, %
Rare Vintage German Steiff Rabbit,
Adidas Yeezy Boost 350 V2 blue tint,
jarig bestaan in 2017
George Dunaway 2nd sergeant major of the army challenge coin vietnam, Vtg Air Jordan 3 Purple Dust GS Mens Womens Black Cement Dtrt black flip concord,
per jaar samen eten