Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Vintage hungry hungry hippos,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Brighton luggage set,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

i1 Colorchecker Photo Kit, New, Sealed, Look

Rode Wireless Go,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Bluray Lot,

MEMOREX External Multi Format Blu-Ray Writer External USB 3.0 12X 1080P NOS,

Testament of sister new devil S2 LE,Avengers Endgame Weet A1 Fullslip 4k Steelbook, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
NWT MAJESTIC Youth Giants Posey Jersey, %
BTS memories of 2018 bluray (no PC),
Black Clover: Season One Part Four (Blu-ray),
jarig bestaan in 2017
MICHAEL KORS JET TRAVEL LARGE X CHAIN SHOULDER TOTE BAG LUGGAGE BROWN LEATHER, Ravensburger Puzzle Bundle - 2,
per jaar samen eten