Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Girls Sam Edelman Booties,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Nike Air JORDAN Mens 6.5,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Turbo Kid VHS replica blu ray NUMBERED of 500 - germany import - brand new -

YSL sneakers men,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Pohopa Wireless Blue tooth speaker,

NEW IN BOX- Jumping Beans Noraa Toddler Girls' Faux Fur Winter Boots Chestnut 9T,

iPhone XR 64GB Black (Unlocked) - Cracked Screen ~WORKS!~ READ DESCRIPTION!,Air Jordan 1 Mid "Triple White 2.0" Size 10.5, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
New Lego super heroes the shield helicarrier, %
Emporia Armani High Top Sneaker EU42 US9,
adidas Yeezy Boost 350 v2 Triple White,
jarig bestaan in 2017
Numark Mixtrack pro fx, Princess shoes size 8,
per jaar samen eten