Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Manga bundle Lot for anhouston95,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

marvel Spider-Man & Captain Marvel #142 Jun 1992,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Thermacell Patio Shield

Vintage Buffy the Vampire Slayer shirt,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Red Cast Iron American Darling Valve Salesman Sample Firemen Fire Hydrant,

VINTAGE NATURE SEA LION ALL OVER PRINT TEE L,

Vintage Alpine Mansions Minature A Dura Craft Doll House,Disney Aurora snowglobe, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Mizuno Jpx 850 Forged Iron Set 4-P, %
Disney rare poison apple snowglobe,
Antique Chinese Ginger Jar,
jarig bestaan in 2017
bts photocards army bomb version 3, Norman Rockwell 1986 Music Box "Almost Grown",
per jaar samen eten