Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Crosley Cruiser Record Player,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Rae Dunn WICKED WITCH W/hat topper canister,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Girls 3t pajama bundle- hanna anderson, carters, old navy

Nike Air Force 1 Flax Wheat,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Nike Air Max 97 'joker',

Nike Air Flight Lite High Chicago - Finishline Exclusive (2008),

bluetooth speaker loud sound quality wireless rechargeable fm radio usb SD,Vintage Halloween Lamp, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Jordan 4 Union Guava Ice Not Authentic, %
Victrola The Journey Suitcase Record,
Nike Dunks low,
jarig bestaan in 2017
Gemmy animated scarecrow fall Halloween voice decor, Fem chucky cosplay,
per jaar samen eten