Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Super luigi u and super mario bros u,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Adidas i 5923 athletic shoes for men,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Frame Denim | NWT Le High Skinny Split Hem Black Jeans in Film Noir // 24

photocard holder,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Dog Bed with Canopy,

Frame Denim | NWT Le High Skinny with Tux Piping Jean // 24,

Mid-Century Mod Sunburst Wall Sconce Plug-In Lamp No Hardwire Needed Brass Gold,Full Size Platform Bed Frame with Headboard, Nordic Style Metal Bed Easy Assembl, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Stella McCartney Light Wash Midrise Skinny Jeans size 28, %
15x15 Bamberoo Breeze,
Nike Lebron 15 Metallic Gold 2017 Size 8 897648 006 Black Gold Lebron XV Black,
jarig bestaan in 2017
Hooded Bomber Jacket, Jordan 6 Rings Multicolor,
per jaar samen eten