Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Nike Foamposite one,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

NWOT Ann Taylor Wool Blend Moto Zip-Up Faux Fur Lined Jacket Women's Size 12,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

2020 Panini Mosaic JOE BURROW SILVER WAVE PRIZM Rookie Debut Bengals

Sz 8 W Nike Dunk Low "Green Paisley",

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Sam Edelman Faux Suede Shearling coat M,

American Eagle Black Leather Jacket,

611 ADAY Something Borrowed Snap Button Down Shirt XL Cloud.,Strasburg 8 years Natalie Heirloom Collection Dress Ivory White Satin Ruffle, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Nike dunk sb x undefeated new 4.5y, %
Gucci Screener,
Vintage Denim Button Down,
jarig bestaan in 2017
NWT Anne Klein checked long sleeve top, 80s/90s VTG Pineapple Purple Hawaiian Print Cotton Patagonia Button Up Shirt M N,
per jaar samen eten
Alles over ASS

desigual faux leather jacket coat new Nwot fur 42 m l motocycle biker,