Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Highway Distressed Lightwash Crop Denim Jean,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

PANGEA ORGANICS Balancing Oil - Himalayan Geranium & Pomegranate Brand New,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Alpha Industries jacket NWT

Kiron 80-200mm f/4.5 Macro Lens,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Prana Xina Jacket Sherpa Fleece Lining In Pebble Grey Size Large,

Sigma 400MM f/5.6 35mm Telephoto Camera Lens For Canon AF Multi Coated,

Canon EF-S 18-55mm f3.5-5.6 II camera lens,Amplifi HD Home Wi-fi, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Marc by Marc Jacobs C Lock Bucket Bag, %
Michael kors pleaded purse,
Rooles Shepa Jacket,
jarig bestaan in 2017
CHICO'S LINEN ABSTRACT PRINT BLAZER JACKET - M, NWT JARLO LONDON ANALOU Halter Neck Fringe White Maxi Dress Keyhole Draped Sz 2,
per jaar samen eten