Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

New era LA dodgers fitted hat champion patch,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Warhammer 40k Miniature Kit,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Klay thompson panini rookie auto

PRADA Catwalk Black oval sunglasses NWT,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

gymshark legacy fitness cropped hoodie,

Trey Lance True 1/1 Leaf White Wave. Flawless condition. Pack to one touch,

Chloe CE146S Gold Rectangle Sunglasses,2004 Topps Ben Roethlisberger #311 Rookie Card RC PSA 10, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Black Balaclava, %
DO NOT BUY Bundle for NadyaLloyd,
sports specialties steelers hat,
jarig bestaan in 2017
Dallas Cowboys NFL Americas Team Hat Cap 59FIFTY Mens New Rare, POP CENTURY JOHN TRAVOLTA 1/1 GOLD AUTO,
per jaar samen eten