Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Silver Sequin Mesh Dress,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Markers Mania for Easter,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Hobo Tote

Nespresso VertuoPlus Coffee and Espresso Machine Matte Black,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Coach pillow tabby 26 in black,

NWT Coach Kleo in Colorblock & Matching Card Case Faded Blush 6,

Reserved for vintagehawaii,MICHAEL KORS LEATHER SHOULDER BAG PURSE, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Nike Dunk Low SE Toasty Rift Blue (GS) Size 7Y "DC9561 400", %
Silver Buffalos,
New Song of Style Stella Tan Light Brown Faux Leather Button Popover Shift Dress,
jarig bestaan in 2017
1923-S XF Silver Peace Dollar OBO, Bellestone Vintage Alligator Handbag,
per jaar samen eten