Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Ugg Queen Duvet and Sheets,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Lauren Conrad Eloise Duvet Set SAND TWIN,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Tory Burch Debie heels Size 8.5

Custom chewbacca mickey ears,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Gold toned mens watch,

Over 100 Headbands,

Steve Harvey Celebrity Edition Watch NIB Gold Analog Fashion Timepiece Two Tone,ombre wig, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Starbucks 2022 cherry blossom, %
Nike Air Force 1 High Shoes in White youth,
Linen Blend Duvet Cover set,
jarig bestaan in 2017
Toddler true religion, 14oz Mugs Set of 2,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Boys 2T shorts bundle Cat & Jack, Nike, Splendid, Jumping Beans,