Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Superman & Lois Funko Pop Zavvi Excl From Superman The Movie. Ships In Protector,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Spider-Man Funko Pop lot plus tee,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Vintage Mickey Mouse Mickey and Co Knit Sweater 80’s sz L

Pure Handknit Cream Shawl Cardigan,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Diamond Mickey/Lucky Mickey Funko,

Star Wars Padawan Light Saber,

Dale Jarrett UPS Brookfield 2 car Nascar,3DLightFX Marvel Avengers - Bundle, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Disney Frozen 2 POP Adventures Series 1 Sealed Complete Set of 12 Blind Box, %
Hot Wheels Speed Machine Enzo Ferrari,
Vintage 90s Ralph Lauren Polo Navy Blue Terry Cloth Crew Neck Sweatshirt Medium,
jarig bestaan in 2017
Funko Pop Poison Ivy 157 Batman the Animated Series w/protector, Rue Saint Patrick Merino Wool Crewneck Sweater In Granite Grey LARGE,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Habitat Button Front Long Line Vest Size Large,