Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Antique Mercury Hand Blown Glass Goblets (2) 1800's,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Crate & Barrel kids changing pad cover &fitted Crib sheet,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Vans Custom Sunflower Shoes Men 8 /W 9.5

Rare vintage glass only 15 made R.E.C,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Polo Ralph Lauren Mens 816976447 Black Leather Lace Up Sneaker Shoes Size 10D,

Waterford wedding heirloom flutes,

Lilly Pulitzer Astara Eyelet Dress Patina Green Sand Dollar - Size Small - 8,Dell model k20a usb type c hd Docking, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
When they cry mini mouse pad promo art anime kawaii Japan, %
Nexigo 1080P Full HD Webcam N60 NWB,
LV boots,
jarig bestaan in 2017
VICI MIRIELLE COTTON BLEND CHAMBRAY BUTTON DOWN TOP - LIGHT WASH, BTS photocard JUNGKOOK MGM Resort hotel PC PTD in Las Vegas,
per jaar samen eten