Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Lululemon Define Jacket Luon Heathered Black,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Disneyland resort Starbucks Tumblr,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Kate Quinn 6-12 months Cactus Floral ruffle bubble

Mens 5.11 Tactical Series Tan Cargo Pants 34x30 Gently Used,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Motu vintage weapons,

Mini purse astrology purse! long straps!,

Wholesale Custom Fashion Ladies Clear Leather Lady Crossbody Bag Handbag,Kate Quinn Crow & Pumpkin 6-12 Mos EUC Shirred Smocked Onesie, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Posh Peanut Daisy Romper 0-3 months, %
NWT Dickies 874 original fit work pants.,
Muse threads bamboo footie 6/9 nwt,
jarig bestaan in 2017
Quincy Mae Knit Romper, G.I.L.I snakeskin tote,
per jaar samen eten