Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Disney collectible pin lot,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Quiksilver yellow hoodie COSMIC VIBRATION,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Golf club Ping

AMPERSAND Avenue Zip up Hoodie Leopard,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

breastmilk bags, lasinoh bag lot,

Disney Stitch Crashes Complete Set,

Opti force driver head with adjustable hosel / head cover,Kiinde Twist Pouches, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Mj dress bundle, %
Wanda Maximoff PIAB 855 Endgame Funko Pop,
Calia Floral Hoodie,
jarig bestaan in 2017
Elvie Stride spare cup set only, Juicy Couture Sweatshirt Women Medium Blue Velour Tracksuit Cropped Hoodie Y2K,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Luigi Baldo full zip sweater,