Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Dollar Bill Fancy Super Repeater Serial,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Honest Diapers Size 5,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Vintage Discontinued 2011 Pampers Cruisers Sesame Street 23 Count Size 5 Sealed

Pokemon Charizard EX psa 7,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Elvis videos,

John Varvatos Mens Medium Black Button-up Dress Shirt Cuff Links,

Reba McEntire Autographed CD,Smith electra snow google anti-fog inner lens, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Repeater Series- D 55531110 D Series 2013, %
Four Old Collectible US Bank Notes - 1935 to 1963.,
Jamie McMurray Hero Cards,
jarig bestaan in 2017
PE Mechanical Engineering Reference Manual 14th Edition, Fancy Serial Number 1Dollar Bill contains 2 triples together cuts off on bottom,
per jaar samen eten
Alles over ASS

1950 Vintage Large My Grool Tin. One of the coolest things I have ever seen.,