Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Madewell Perfect Vintage Cropped Jeans,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Amika hair styling brush,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Dreamworks Gabbys Purrfecr Dollhouse Bundle - All you Need included

Beachwaver Midnight Rose,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

DEADSTOCK: Jordan 12 (GS) BLK & GOLD,

Nike Dunk Ski Hi Essential Black Gum Wedge Sneaker Shoes 644877-011 Sz 9.5,

7 For All Mankind Mia Cropped Jeans Dark Wash Low Rise Embroidered Womens 26,NYDJ ALINA Convertible Ankle Lift Tuck Denim Olive Green Skinny Jeans High Rise, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Antique large stoneware bowl-RARE FIND, %
AG ~ Stilt Crop jeans,
Lange Curling wand,
jarig bestaan in 2017
NWT White House Black Market Womens Jeans Slim Crop Saint Honore Blue 00 CV, 4 In 1 Hot Air Brush,
per jaar samen eten