Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Michael Kors card case wallets for women 35S6GFTD2B NWT,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

HYDE & Gackt: Moon Child (Photobook),

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

NWT Kate Spade cell phone holder

Pharrell: A Fish Doesn't Know It's Wet | RIZZOLI,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Jordan Flight 23 Black,

Christian Louboutin Simple Pump Size 38,

FAIRY TALES BOOK,Dkode Distressed Lace Detail Close Toe Heel Size 40, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Carhartt Men's Relaxed Fit Duck Bib Overall, Dark Brown, 32 x 32 - CB563-E4, %
Carhartt R27 Sandstone Arctic Double Knee Work Overall MENS 46 x 32 - Vtg,
Silver transparent heels pumps with a red sole,
jarig bestaan in 2017
Birkenstock Papillio Lola Frill Wedge Sandal Size EU 37/US 6-6.5, Victoria's Secret Rare & Collectible "SEXY" 4 Book Set,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Stuart Weitzman Perforated Cap Toe Heels 8,