Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Chase by Bonnie Brown with COA,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Coach Pink Tote Bag,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Cuyana zippered classic tote

Coach hobo bag black and gray with oversized buckle,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Wedding Chair Sash,

Brangip Italy Beige Large Tote Womens Bag Purse Shoulder Bag Hand Bag,

Coach Tote Bag Seashell Canvas & Metallic Silver Leather with 100% Silk Scarf,Coach yellow sunglasses for women, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
PSA 10 rainbow charizard, %
Dooney and bourke tote,
Stoney Clover Lane x Target Tie Dye Duffle,
jarig bestaan in 2017
PSA Charizard EX Power Keepers Reverse, Michael Kors shoulder bags,
per jaar samen eten
Alles over ASS

DISNEY Gold Metal Mesh MICKEY MOUSE Ball CHRISTMAS ORNAMENT ( 6 ),