Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Tory Burch Flannel Grey Jaden Tote,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Tory Burch Tote,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Neca renegade predator

AUTHENTIC Littlest Pet Shop Comic Con Cat,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

WWE Ultimate Warrior Fan Take Over Ultimate Edition EXCLUSIVE Wrestling Figure,

Black Nylon Kate Spade Purse,

JUNIOR DRAKE Leather Tote Purse,The Wiggles Action Figures Set Anthony Emma Lachy & Simon Wicked Cool Toys 2013, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Rebecca Mincoff Bowery Tote Aloe BRAND NEW NEVER USED Style # HS35IFCT04, %
NECA Predator 2 Ultimate Armored,
Skeletor Masters of the universe Funko Pop,
jarig bestaan in 2017
Crocs Croslite guy blue brand new, NEW! Dover Street Market Comme des Garcons Tote Bag (Yellow),
per jaar samen eten